Over WSD

WSD is het sociaal werkbedrijf voor negen gemeenten binnen de driehoek Den Bosch-Tilburg-Eindhoven. Wij ondersteunen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van werk. Dit omdat wij geloven in een maatschappij waarin iedereen mee kan doen, ook als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Door mensen te begeleiden en te ontwikkelen, zorgen wij voor passend werk. Het liefst bij een reguliere werkgever en als het nodig is bij WSD.

Missie en visie

WSD wordt gedreven door een visie op werk, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een duidelijk beeld over hoe wij daar aan bij kunnen dragen.

Bestuur

Het algemeen bestuur (AB) is het hoogste orgaan binnen WSD. Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor de gang van zaken.

Managementteam

Het managementteam van WSD is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen WSD. Zij zorgen ervoor dat WSD haar doelstellingen realiseert.

Organogram

Het organogram geeft een schematische weergave van WSD en gelieerde organisaties.

Jaarverslag

In tien interviews laat WSD zien hoe wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in 2021 begeleid en ontwikkeld hebben.

Strategie

WSD opereert in een dynamische wereld. Daarom wordt het beleidsplan van WSD jaarlijks aangepast aan de ontwikkelingen binnen en buiten WSD.

Wil jij bij ons werken?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, talentvolle nieuwe collega's. Onze openstaande vacatures vind je hieronder.

Staat jouw vacature er niet tussen maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij WSD? Stuur dan een open sollicitatie naar Marja Dirks, corporate recruiter, via deze link.

Werken bij WSD

WSD professionals in mensenwerk