Over WSD

WSD is het sociaal werkbedrijf voor negen gemeenten binnen de driehoek Den Bosch-Tilburg-Eindhoven. Wij ondersteunen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van werk. Dit omdat wij geloven in een maatschappij waarin iedereen mee kan doen, ook als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Door mensen te begeleiden en te ontwikkelen, zorgen wij voor passend werk. Het liefst bij een reguliere werkgever en als het nodig is bij WSD.

Vacatures staf- en kaderpersoneel

Ben jij overtuigd van het nut van werk voor iedereen en wil jij hieraan bijdragen? WSD heeft regelmatig vacatures voor staf- en kaderpersoneel. Je vindt de openstaande vacatures hieronder.

Staat jouw vacature er niet tussen maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij WSD? Je kan een open sollicitatie sturen naar Marcel Hendriks, personeelsadviseur (sollicitaties@wsd-groep.nl, 0411 - 650 111).

Stagiaire Communicatie & PR

De afdeling Communicatie & PR ontwikkeld zich continue door. De komende tijd staat onder andere in het teken van het aanscherpen van onze interne communicatie, corporate communicatie en markettingcommunicatie. Vandaar...

Medior adviseur Communicatie & PR

Communicatie & PR is op zoek naar een medior adviseur die een stevige bijdrage kan leveren aan de uitvoering van afdelings- en communicatieplannen voor de periode 1 juli – 31 december 2021.

Meer over onze organisatie

Missie en visie

WSD wordt gedreven door een visie op werk, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een duidelijk beeld over hoe wij daar aan bij kunnen dragen.

Bestuur

Het algemeen bestuur (AB) is het hoogste orgaan binnen WSD. Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor de gang van zaken.

Managementteam

Het managementteam van WSD is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen WSD. Zij zorgen ervoor dat WSD haar doelstellingen realiseert.

Organogram

Het organogram geeft een schematische weergave van WSD en gelieerde organisaties.

Jaarverslag

In tien interviews laat WSD zien hoe wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in 2019 begeleid en ontwikkeld hebben.

Beleidsplan

WSD opereert in een dynamische wereld. Daarom wordt het beleidsplan van WSD jaarlijks aangepast aan de ontwikkelingen binnen en buiten WSD.

WSD-initiatieven

Talentvol
Adviespunt Social Return
De Schoonmaak Coöperatie
Het Goed
AANtWERK
WOP
WSD professionals in mensenwerk