Als professional werken bij WSD

WSD staat voor Werk Samen Doen. Bij ons is geen dag hetzelfde en staat plezier in je werk centraal. Draag jij, samen met ons, graag bij aan een betere maatschappij? Met kansen voor iedereen? Sta je ervoor open op je bijdrage te leveren aan een ambitieuze lerende organisatie?

Bekijk onze vacatures

Werken bij WSD

Alfred

“Ik zie dat onze medewerkers allemaal dit werk kunnen leren, alleen is het een gezamenlijke zoektocht om te kijken hoe ze het kunnen leren of hoe we het werk zo aan kunnen passen zodat ze het wel kunnen doen.”

Natasja

“Mijn talent kan ik extra benutten door mijn collega’s training te geven in het begeleiden van medewerkers”

Annelies

“Ik bedank mensen voor het werk wat ze die dag hebben gedaan, dat levert een glimlach op en veel goodwill”

WSD

Hier staan we voor:

WSD de opstap naar werk in 9 gemeenten midden in Brabant. Wij geloven dat er voor iedereen een passende plek op die arbeidsmarkt is, zelfs als die afstand eerst nog groot is. Wat kan er wél is de vraag die we samen met onze medewerkers gaan beantwoorden.

We werken niet alleen maar juist samen. Samen met gemeenten, werkgevers, scholen, hulpverleners en andere maatschappelijke organisaties werken wij aan de toekomst van onze medewerkers.

Samen werken, samen doen
Ambitieus
Gedegen
Bijdrage aan de maatschappij

Wat bieden wij:

Als je werkt bij WSD, dan hoort daar uiteraard ook een passend salaris bij. WSD heeft een collectieve arbeidsovereenkomst (de cao Gemeenten). Een goede en ruime CAO die branchebreed geldt.

Maar naast een goede CAO zijn er zeker nog andere dingen die WSD biedt:

WSD is een lerende organisatie: al doende leren, optimaliseren en ontwikkelen we.
Sociaal doen en sociaal zijn. Het sociale element zit in ons bedrijf gebakken en in onze totale persoonlijkheid. Dat is altijd en duidelijk aanwezig.
We zijn een gedegen werkgever met ambitie. We geven vrijheid en verantwoordelijkheid om werk zelf in te delen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het dynamisch.

Wij werken samen met:

WSD professionals in mensenwerk