Ik wil werk uitbesteden

Overweeg je om werk uit te besteden aan een sociaal ontwikkelbedrijf? Of het nu gaat om een seizoensopdracht, een klus naar aanleiding van een speciale gelegenheid, een onverwachte piek in je werkzaamheden of een langdurige samenwerking. Bij WSD hebben we de mensen en de ervaring om snel te schakelen in de meest uiteenlopende opdrachten. Wij nemen je graag het werk voor je uit handen. Altijd op basis van heldere afspraken en met vooraf overeengekomen levertijden. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk en wat kun je verwachten als je ervoor kiest om bij ons werk uit te besteden? Wij leggen het je hieronder allemaal uit.

Werk uitbesteden bij WSD

In onze goed uitgeruste werkplaatsen voeren we diverse werkzaamheden uit, van eenvoudig tot complex:

 • Eenvoudig en complex assemblagewerk

 • Kabelboom assemblage

 • Sealen en krimpen

 • In, om- en verpakken van producten

 • Gericht stickeren

 • Ultrasoon lassen

Verschillende soorten werk uitbesteden

Bij WSD bieden we verschillende mogelijkheden voor het uitbesteden van werk, zowel in onze goed uitgeruste werkplaatsen als op jouw eigen locatie. Wat jouw wensen ook zijn, we zorgen altijd voor een oplossing die past bij jouw behoeften.

Vrouw kijkt lachend de camera in en is aan het werk in textielsorteercentrum Schijndel

Goed uitgeruste werkplaatsen

We zorgen ervoor dat elke medewerker alles heeft wat hij of zij nodig heeft om het werk goed te kunnen doen. Hierbij wordt elke werkplaats op maat gemaakt voor de medewerker die hem gebruikt, dus kun je er zeker van zijn dat de kwaliteit hoog is. Zo hebben we soms zelfs robots die een handje helpen, waardoor het werk voor onze medewerkers nóg makkelijker en leuker wordt doordat er weer iets nieuws te leren valt. Aan alles is gedacht.

 • Op maat gemaakt
 • Hoge kwaliteit
 • Leermogelijkheden
Jongen is aan het werk met een autoband in een apparaat

Werk uitbesteden op eigen locatie

Je kunt ook kiezen voor uitbesteed werk op je eigen locatie. We komen dan naar jou toe en onze medewerkers werken dan mee binnen jouw bedrijf. Ook hier richten we de werkplek zo in, dat de medewerker perfect kan werken en lekker op zijn of haar plek zit. En het fijne is, je hoeft hier zelf geen extra investering voor te doen. De complete begeleiding loopt via ons, zodat jij wordt ontzorgd.

 • WSD medewerker werkzaam in jouw bedrijf
 • Begeleiding vanuit WSD
 • Ontzorging
man kijkt lachend in de camera terwijl hij achter een stabureau staat, achter een computer

Goede kwaliteit en conform planning

Door werkplekken optimaal in te richten, processen tot in de puntjes voor te bereiden en onze medewerkers continu te begeleiden, laat dit weinig ruimte over voor het maken van fouten. Zo waarborgen we de kwaliteit van het werk dat we voor jouw bedrijf uitvoeren. Door deze goede voorbereiding halen we moeiteloos onze planningen en kunnen we snel en eenvoudig opschalen wanneer dit voor jou nodig is.

 • Optimaal ingerichte werkplekken
 • Snel en eenvoudig op- en afschalen
 • Waarborging van kwaliteit

Neem direct contact op met Bart

Bel Bart nu voor persoonlijk advies en begeleiding bij sociaal en circulair ondernemen. Versnel je impact en ontdek hoe je samen met WSD het verschil kunt maken.

Contact opnemen

Bart Wijnhof

Manager Marketing & Verkoop

Sociaal ondernemen als oplossing voor personeelstekort?

Met de juiste begeleiding en een goed doordacht plan is sociaal ondernemen voor ieder bedrijf haalbaar. Dus laten we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren!

Gratis eBook: In 10 stappen naar succesvol sociaal ondernemen!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van werk uitbesteden?

Het uitbesteden van werk aan een sociale werkplaats biedt diverse voordelen. Denk aan kostenbesparing, flexibiliteit, focus op kerntaken binnen jouw bedrijf en toegang tot gespecialiseerde kennis en vaardigheden.

Waarom werk uitbesteden?

Werk uitbesteden kan helpen om de efficiëntie en productiviteit van je bedrijf te verhogen, kosten te verlagen en risico’s te beperken Maar, naast dat je geholpen wordt door werk uit te besteden aan een sociale werkplaats, ben je ook sociaal verantwoord aan het ondernemen. Door WSD in te schakelen en werk uit te besteden, draag je bij aan de Wet Banenafspraak en bied je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om te werken.

Wat zijn kosten van uitbesteed werk?

De kosten van werk uitbesteden variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard en omvang van het werk, de complexiteit van de opdracht en de duur van de samenwerking. Maar geen zorgen, er worden duidelijke afspraken gemaakt over de prijzen en werkzaamheden. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent als je ervoor kiest om werk uit te besteden voor WSD.

Wij werken samen met

Onze initiatieven