Ik wil werk uitbesteden

Jouw klant is koning. Daarom lever je werk van een goede kwaliteit en zorg je dat je op tijd levert. Van jouw leveranciers verwacht je hetzelfde. Bij WSD begrijpen we dat. Door onze jarenlange ervaring zijn we meester in het organiseren van werk. Dat maakt dat onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt hun werk goed doen en dat we leveren zoals afgesproken. Je kunt je werk met een gerust hart bij ons uitbesteden. Jij vindt in WSD een gedreven partner die zorgt dat jij je afspraken met jouw klant na kunt komen.

Ik wil werk uitbesteden

Betrouwbaar

Wij leveren. Van offerte tot en met oplevering kan je op ons rekenen.

Financieel aantrekkelijk

Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt geen extra investeringen.

Flexibel

Wij bewegen mee met onze klant. Verandert jouw opdracht dan passen wij ons werk daar op aan.

Wij hebben jarenlange ervaring in:

Productie

Van assemblage en in-, om- en verpakken tot ultrasoon lassen. We nemen jouw productieproces uit handen en leveren op tijd tegen een goede kwaliteit. Ook bij jou op locatie.

Groen

Wij hebben jarenlang ervaring in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. In nauwe samenwerking met gemeenten of aannemers en conform bestek dragen we bij aan een nette en veilige omgeving.

Logistiek

Order picken, het magazijn op orde brengen of spullen in ontvangst nemen. Logistieke werkzaamheden nemen we graag uit handen, bij jou op locatie.

Catering

Van een medewerker bij u op locatie tot het runnen van de bedrijfscatering. Onze medewerkers werken volgens de HACCP-richtlijnen.

Facilitair beheer

Schoolgebouwen, sporthallen, fietsenstallingen of de milieustraat. Wij nemen het beheer van deze locaties uit handen van onze opdrachtgevers.

Schoonmaak

Samen met De Schoonmaak Coöperatie houden we kantoorpanden en scholen schoon. Onze medewerkers zijn opgeleid. Door hen goed te begeleiden garanderen we dat jouw pand echt schoon is.

Mariska van den Berg

Mariska van den Berg

manager Marketing & Verkoop

0411 - 650 111

m.v.d.berg@wsd-groep.nl

Neem contact met ons op

Gerelateerde blogberichten

07 juni 2019

Op 1 januari 2021 wordt de nieuwe inburgeringswet ingevoerd. Gemeenten krijgen de regie over inburgering en begeleiden nieuwkomers zodat ze...

Gemeenten
Werkgevers
Inburgeren
Vergunninghouders

Dorette Kipperman

Dorette Kipperman

Trainer/Coach en docent Nederlandse taal

19 februari 2018

Reshoren is het naar Nederland terughalen van productiewerk uit lagelonenlanden. Het is de tegenhanger van offshoring. Ook het bewust in...

Werkgevers
Reshoring

Mariska van den Berg

Mariska van den Berg

Manager Marketing & Verkoop

25 juli 2017

Bij veel sociale werkbedrijven werken mensen met een indicatie voor zittend productiewerk, mensen die echt alleen zittend werk kunnen doen...

Werkgevers
Reshoring
Detacheringen
Beschut werken
Banenafspraak

Jacqueline Musters

Jacqueline Musters

Accountmanager

Kennisbank

Wat houdt het werk op de sociale werkplaats nu precies in? Wat kun je van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt verwachten, welke begeleiding krijgen ze? Zijn er nog zaken die jij als werkgever moet regelen? In dit artikel behandelen we het onderwerp stap voor stap.

Wij werken samen met:

WSD professionals in mensenwerk