Ultrasoon lassen

WSD is één van de weinige sociale werkbedrijven in Nederland die de expertise heeft om ultrasoon lasverbindingen te maken. Je vindt in WSD een betrouwbare en flexibele partner. Samenwerken met WSD is financieel aantrekkelijk.

Afspraak is afspraak

Jouw klant is koning. Daarom lever je werk van een goede kwaliteit en zorg je dat je op tijd levert. Van jouw leveranciers verwacht je hetzelfde. Bij WSD begrijpen we dat. Door onze jarenlange ervaring zijn we meester in het organiseren van werk. Dat maakt dat onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt hun werk goed doen en dat we leveren zoals afgesproken. Je kunt je werk met een gerust hart bij ons uitbesteden. Jij vindt in WSD een gedreven partner die zorgt dat jij je afspraken met jouw klant na kunt komen.


Goede kwaliteit ultrasoon lassen

Op onze productielocatie in Boxtel kunnen we kunststof halffabricaten ultrasoon lassen tot perfecte producten. Ultrasoon lassen doen we met vijf Branson/Emerson laskasten op onze productielocatie in Boxtel. Door een goede voorbereiding met de leverancier van onze ultrasoon laskasten zorgen we dat we een kwalitatief goed product voor je maken. Samen met de leverancier van de kasten bespreek je jouw wensen, de technische specificaties en (on)mogelijkheden. Daarna maakt de leverancier een mal voor jouw product en beschrijft hij de instellingen van de laskast. Die overhandigt hij aan WSD en op basis van die gegevens maken wij verschillende proeflassen. Pas als jij tevreden bent over de kwaliteit van de las plaats je je order en kan het ultrasoon lassen beginnen.


Grote aantallen en op tijd geleverd

Wij hebben de laskasten en de mensen om jouw klus te klaren. Door deze combinatie kunnen we in grote getalen productie maken. En ook voor kleinere aantallen ultrasoon lassen kun je je opdracht aan ons uitbesteden. We begrijpen dat je afspraken hebt gemaakt met jouw opdrachtgever en de producten op tijd geleverd moeten worden. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van werk, hebben we ons proces zo ingericht dat we exact weten welke productiecapaciteit we hebben. Zo kun jij er op rekenen dat we conform afspraak op tijd leveren en jij de afspraken met jouw klant na kunt komen.

Ultrasoon lassen4

Han Rekkers, productiemedewerker ultrasoon lassen WSD: "Ik zie wel eens producten die ik heb gemaakt in de winkel liggen. Dat maakt me trots."

Sociaal ondernemen

Een goede kwaliteit ultrasoon lassen, op tijd geleverd en gemaakt door onze medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Met het werk dat jij aan ons uitbesteedt, kunnen onze medewerkers nieuwe werkzaamheden leren en zich ontwikkelen in hun werk. Jouw opdracht is meer dan het uitbesteden van werk. Je mag het gerust sociaal ondernemen noemen.

Mariska van den Berg

Mariska van den Berg

manager Marketing & Verkoop

0411 - 650 111

m.v.d.berg@wsd-groep.nl

Neem contact met ons op

WSD professionals in mensenwerk