Ultrasoon lassen

WSD is één van de weinige sociale leerwerkbedrijven in Nederland die de expertise heeft om ultrasoon lasverbindingen te maken. Ultrasoon lassen doen we met vijf Branson/Emerson laskasten op onze productielocatie in Boxtel.

Goede kwaliteit ultrasoon lassen

Op onze productielocatie in Boxtel kunnen we kunststof halffabricaten ultrasoon lassen tot perfecte producten. Door een goede voorbereiding met de leverancier van onze ultrasoon laskasten zorgen we dat we een kwalitatief goed product voor je maken. Samen met de leverancier van de kasten bespreek je jouw wensen, de technische specificaties en (on)mogelijkheden. Daarna maakt de leverancier een mal voor jouw product en beschrijft hij de instellingen van de laskast. Die overhandigt hij aan WSD en op basis van die gegevens maken wij verschillende proeflassen. Pas als jij tevreden bent over de kwaliteit van de las plaats je je order en kan het ultrasoon lassen beginnen.


Grote aantallen en op tijd geleverd

In ons sociaal werkbedrijf (voorheen sociale werkplaats) werken verschillende mensen die lasverbindingen kunnen maken. In combinatie met de vijf laskasten kunnen we in grote getalen productie maken. En ook voor kleinere aantallen ultrasoon lassen kun je je opdracht aan ons uitbesteden. We begrijpen dat je afspraken hebt gemaakt met jouw opdrachtgever en de producten op tijd geleverd moeten worden. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van werk, hebben we ons proces zo ingericht dat we exact weten welke productiecapaciteit we hebben. Zo kun jij er op rekenen dat we conform afspraak op tijd leveren en jij de afspraken met jouw klant na kunt komen.

Ultrasoon lassen4

Sociaal ondernemen

Een goede kwaliteit ultrasoon lassen, op tijd geleverd en gemaakt door onze medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Met het werk dat jij aan ons uitbesteedt, kunnen onze medewerkers nieuwe werkzaamheden leren en zich ontwikkelen in hun werk. Jouw opdracht is meer dan het uitbesteden van werk. Je mag het gerust sociaal ondernemen noemen.

Mariska van den Berg

Mariska van den Berg

manager Marketing & Verkoop

0411 - 650 111

m.v.d.berg@wsd-groep.nl

Neem contact met ons op

WSD professionals in mensenwerk