Will Boer

  • Camps Food
  • operations manager

In zijn rol als operations manager is Will Boer verantwoordelijk voor de operationele afdeling van Camps Food. Hij vervulde logistieke functies in de sanitair- en keukenwereld en is sinds 2001 werkzaam in Fast Moving Consumer Goods.


In alle bedrijven waar Will heeft gewerkt, werd gebruik gemaakt van de inzet van sociale werkvoorziening. Will staat voor een no-nonsense aanpak van structurele en incidentele uitdagingen binnen een snelgroeiend bedrijf, waar ruimte is voor de factor mens en sociaal ondernemen. Dit past prima bij Will, die het belangrijk vindt om een bijdrage te leveren aan een productieve en sociale werkomgeving.


In oktober 2021 stapt Will op de fiets in Tanzania, waar hij in zes dagen vierhonderd kilometer fietst. Dat doet hij voor Amref Flying Doctors, een organisatie die werkt aan een gezond en sterk Afrika.

Alle blogs van Will Boer

Camps Food roemt samenwerking met medewerkers WSD Groep.

Camps Food uit Breda vertegenwoordigt als distributeur een groot aantal merken uit de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf vervult rollen op het gebied van marketing, sales en logistiek en ontzorgt de keten tot en met levering aan alle retailers in de Benelux. Het bedrijf denkt daarbij ook aan verantwoorde alternatieven op het gebied van sociaal ondernemen. Eén van die alternatieven is co-packing op de Blizo-werkgemeenschap in Vught. Hier bestickeren dertig tot veertig medewerkers van WSD Groep verpakkingen voor Camps Food.