Gemotiveerde medewerkers

Zoek je gemotiveerde medewerkers? Veel werkplekken zijn geschikt voor personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. De juiste match is cruciaal om daar een succes van te maken. Wij gaan daar dan ook zorgvuldig in te werk. Pas als we alle mogelijkheden en onmogelijkheden in beeld hebben, komt de ideale match tot stand. Jouw organisatie kan zijn voordeel doen met onze medewerkers.

Voordelen van werken met WSD

Gemak

Maak het je gemakkelijk: wij begeleiden je in sociaal ondernemen. Met onze ervaring en kennis van beschikbare mensen, zorgen we samen voor de juiste match.

Samen lokaal

Wij bieden oplossingen van hier, voor hier: wij kennen de inwoners waardoor werken in de buurt altijd tot de mogelijkheden behoort.

Eerlijke prijs

We werken met een transparant prijsbeleid: we geven advies over het verkrijgen van subsidie en onze prijzen zijn altijd inclusief onze begeleiding.

Ondersteuning bij passend personeel

Zoals we allemaal weten, is het van belang om gelukkige en tevreden medewerkers te hebben voor een succesvol bedrijf. Bij WSD begrijpen we dit helemaal en daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers niet alleen aan het werk zijn, maar ook de juiste begeleiding krijgen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. We spelen een belangrijke rol in dit proces door ondersteuning te bieden, ook op de werkvloer zelf. We kijken altijd naar wat er nog wél kan.

Een goede match

Onze medewerkers werken bij WSD altijd eerst in een werkleerlijn waarbij ze zich verder kunnen ontwikkelen. Als ze vervolgens klaar zijn voor de volgende stap, zorgen we ervoor dat zij op de juiste plek terechtkomen. We nemen alles in overweging, zowel de mogelijkheden als de eventuele beperkingen, om ervoor te zorgen dat we een goede match vinden. We leveren hierbij altijd maatwerk, want elk mens is uniek.

Begeleiding op de werkvloer

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben vaak net wat meer begeleiding nodig wanneer ze weer aan het werk gaan. Hiervoor hebben we jobcoaches en consulenten klaarstaan om te helpen. Vanaf het begin zorgen we ervoor dat zowel jouw nieuwe medewerker als jouw bedrijf goed worden begeleid. We zorgen zelfs voor eventuele aanpassingen op de werkplek als dat nodig is.

Succesfactoren

Bij WSD schakelen we snel en binnen de gewenste deadline. Hierbij nemen we graag het werk voor je uit handen. Om de inzet van onze medewerkers zo goed mogelijk te laten slagen, is het soms nodig om binnen het bedrijf wat aanpassingen te doen. Denk hierbij aan flexibele werktijden of een aangepaste werkplek. Wij denken hierin mee en begeleiden het traject van A tot Z.

  • De juiste match

  • Werkplekaanpassingen

  • Begeleiding op de werkvloer

Eén medewerker of groepsdetachering

Als je op zoek bent naar extra handen voor je team, dan zit je bij WSD goed. Of je nu één medewerker nodig hebt of een hele groep voor een tijdelijk project, wij kunnen je helpen. Hierbij bieden we complete begeleiding en ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is: je bedrijf laten groeien.

Inclusief werkgeverschap

Ad Vogels poseert in een winkel van Het Goed voor de campagne Toon initiatief, kies inclusief

Iedereen heeft het recht om mee te doen. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij hebben talenten en zin om te werken. Het is aan jou om daar werk van te maken. Om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn en er echt bij hoort. Zo verrijk je jouw bedrijf én het leven van deze mensen. Toon initiatief en kies inclusief.

Besteed je je werk liever aan ons uit?

Bij WSD hebben we de mensen en de ervaring om snel te schakelen in de meest uiteenlopende opdrachten. Wij nemen je graag het werk uit handen. Altijd op basis van heldere afspraken en met vooraf overeengekomen levertijden.

Werk uitbesteden aan WSD

Sociaal ondernemen als oplossing voor personeelstekort?

Bel Bart nu voor persoonlijk advies en begeleiding bij sociaal en circulair ondernemen. Versnel je impact en ontdek hoe je samen met WSD het verschil kunt maken.

Bart Wijnhof

Manager Marketing & Verkoop

Of laat ons contact met jou opnemen

Met de juiste begeleiding en een goed doordacht plan is sociaal ondernemen voor ieder bedrijf haalbaar. Dus laten we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren!

Onze initiatieven