Harry Brands

Harry Brands

WSD
Accountmanager Industrie


Volg Harry Brands op:

Harry Brands werkte tot zijn pensioen als accountmanager voor het bedrijfsonderdeel Industrie van WSD. De focus van zijn werk lag op het onderhouden van contacten met regionale ondernemers die vooral eenvoudige en seriematige montage, assemblage en verpakkingsactiviteiten met een structureel karakter uitbesteden. Tijdens zijn gesprekken met ondernemers kwamen naast het verloop en status van de door de ondernemer aan WSD verstrekte opdrachten ook onderwerpen zoals economische ontwikkelingen en de onderlinge visie en strategie ten aanzien van kansen & bedreigingen aan de orde.

Vanaf 1982 heeft Harry de ontwikkeling van een openeind financiering en zorgmodel tot de huidige Participatiewet mee mogen maken. De verschuiving van het collectief ‘pamperen’, van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, naar een grote mate van zelfstandigheid van het individu en het door professionals leiden van betreffende doelgroep naar een duurzame en passende baan in de reguliere arbeidsmarkt is volgens hem een zeer positieve ontwikkeling. Het is zijn rotsvaste overtuiging dat iedere Nederlander mede verantwoordelijk is, en gehouden dient te worden, voor het welslagen van deze immense MVO-operatie.

Alle blogs van Harry Brands

30 juni 2015

Naar mijn mening bestaan binnen ondernemend Nederland en uitvoerende instanties (te) veel vooroordelen en gaan er halve waarheden de ronde...

Participatiewet
Inburgeren

Harry Brands

Harry Brands

Accountmanager Industrie