Ed Mathijssen neemt afscheid als voorzitter van WSD

Ed Mathijssen, onze voorzitter van het bestuur van WSD, heeft na 8 jaar voorzitterschap afscheid genomen van WSD. Hij heeft zich, na een periode van 22 jaar in de politiek, niet opnieuw kandidaat gesteld als wethouder en komt daarmee ook automatisch niet terug in het bestuur.

Bij zijn afscheid werd Ed toegesproken door de vicevoorzitter van WSD, Menno Roozendaal. Menno roemde de rust en evenwichtigheid van Ed. Hij heeft WSD bestuurlijk door een lastige periode geloodst, namelijk de overgang van de Wsw en WWB naar de Participatiewet en het tot stand komen van de nieuwe koers van WSD. Ed leidde de vergaderingen van het dagelijks DB en AB op een buitengewoon prettige wijze en zorgde dat iedereen zijn inbreng kon hebben. Daarbij bracht hij uiteraard ook het standpunt van de gemeente St. Michielsgestel in. Ook had hij altijd aandacht voor de aanwezigheid van vertegenwoordigers van de OR en Clientenraad bij het AB. Voor zijn inzet en betrokkenheid werd Ed onderscheiden met de gouden WSD-speld met briljant. Tevens werd hem een portret aangeboden dat een mooi plekje krijgt in de bestuurskamer van WSD.

Ed, enorm bedankt voor jouw grote betrokkenheid bij WSD!

Terug naar overzicht

Laatste nieuwsberichten

Neem contact op met Marja

Judith Robben, manager dienstverlening, WSD: “Ontwikkeling is een woord dat we bij WSD graag met hoofdletters schrijven. Het ontwikkelen van mensen en ze zo hoog mogelijk laten klimmen op de re-integratieladder zit in ons DNA. Om ze daar te laten komen is maatwerk nodig. Alle inwoners die de gemeenten bij WSD aanmelden, krijgen in een tijdsbestek van twee tot soms drie jaar volop ruimte om zich optimaal te ontwikkelen."

“Nederland is mooi, mooi, mooi!”, glundert Fatima Maho als ze vertelt over haar verblijf in ons land. Iets meer dan twee jaar geleden kwam ze vanuit Syrië naar Nederland en vond ze met haar gezin een fijne woning in Nuenen. Fatima’s landgenoot Sherzad Sheibo woont al bijna vier jaar met veel plezier in Best. Samen volgen ze met andere cursisten NT2-lessen bij WSD, Annemarie Straatsma is hun docent. “Ik bewonder de veerkracht van mijn cursisten.”

WSD-initiatieven

Talentvol
Adviespunt Social Return
De Schoonmaak Coöperatie
Het Goed
AANtWERK
WOP
WSD professionals in mensenwerk