Schoonmaak

WSD heeft haar schoonmaakwerkzaamheden samen met sociale werkbedrijven Diamant-groep en Weener XL, gebundeld in De Schoonmaak Coöperatie. Samen houden we kantoorpanden en scholen schoon. Onze medewerkers zijn degelijk opgeleid. Door hen goed te begeleiden garanderen we dat jouw pand echt schoon is. Je kunt je schoonmaak met een gerust hart aan De Schoonmaak Coöperatie uitbesteden.

Overdag schoonmaken

De Schoonmaak Coöperatie zorgt dat een team van medewerkers samen met de groepsbegeleider uw pand netjes schoonhoudt. Zij werken overdag waardoor niet alleen zichtbaar is dat er schoongemaakt wordt maar ook snel geschakeld kan worden bij kleine incidenten. Koffievlekken door een omgevallen beker zijn snel verholpen.

Reguliere schoonmaak

Wij durven gerust te zeggen dat de kwaliteit van het werk meer dan goed is. Waar De Schoonmaak Coöperatie schoonmaakt is het ook echt schoon. De Schoonmaak Coöperatie werkt aan de hand van vaste programma's en controleert haar werk samen met de opdrachtgever aan de hand van DKS.

Glasbewassing en vloeronderhoud

Binnen de eigen organisatie traint De Schoonmaak Coöperatie haar medewerkers in glasbewassing en vloeronderhoud. Vaardigheden vergroten is waardevol voor medewerkers die daar aan toe zijn. Zo kunnen zij zich ontwikkelen in hun werk. Opdrachtgevers kan De schoonmaak Coöperatie met extra dienstverlening verder ontzorgen. Glasbewassing en vloeronderhoud worden ingepland rond de reguliere werkzaamheden of in de periodes dat uw pand niet in gebruik is. Een voordeel voor jou als opdrachtgever en voor onze medewerkers.

Neem direct contact op met Bart

Bel Bart nu voor persoonlijk advies en begeleiding bij sociaal en circulair ondernemen. Versnel je impact en ontdek hoe je samen met WSD het verschil kunt maken.

Bart Wijnhof

Manager Marketing & Verkoop

Onze initiatieven