Werk voor de doelgroep

Hoe maken we samen optimaal gebruik van onze infrastructuur en realiseren wij onze ambities? Een uitdagende vraagstelling waar we graag mee aan de slag gaan. Soms leeft de indruk dat WSD maar een kleine variëteit aan werkplekken beschikbaar heeft en dat deze niet altijd optimaal aansluiten bij de verwachtingen van gemeenten en deelnemers.

De Kenniskompanie, het expertisecentrum van gemeenten en WSD, heeft dit onderwerp geagendeerd en er is een scrumteam samengesteld om hiermee aan de slag te gaan. Er zijn vragen geformuleerd waarbij de antwoorden ons een goed inzicht gaan geven in de wederzijdse verwachtingen en ambities van zowel gemeenten, WSD als de kandidaat.

Het projectteam bestaat uit: Mariska van de Berg (WSD), Marjolein Bosch (MijnGemeenteDichtbij), Munira Ibrahim (Gemeente Meijerijstad), Piet Jezek (MijnGemeenteDichtbij), Yvonne van Laarhoven (Gemeente Vught), Claudia de Leeuw (scrummaster, WSD), Yvonne van Mill (Gemeente Nuenen, Gemeente Son en Breugel), Annet van der Velden (WSD), en Irma Verhoeven (WSD).

Wil je meer weten over het project? Neem contact op met Claudia de Leeuw (c.de.leeuw@wsd-groep.nl, 06-148 526 45) of Edith Bakker (e.bakker@wsd-groep.nl, 06-516 123 06).