Start Expertisecentrum De Kenniskompanie

1 april is het expertisecentrum van gemeenten en WSD, De Kenniskompanie, officieel van start gegaan met een kick-off in de raadszaal van Son & Breugel. José Dankers, kwartiermaker van De Kenniskompanie: “Met De Kenniskompanie willen gemeenten en WSD de krachten bundelen. Op die manier willen wij niet alleen effectiever zijn in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maar ook efficiënter. Wij hebben met zijn allen zoveel kennis en door die te bundelen komen wij nog verder.”

Om dat te bereiken moet De Kenniskompanie uitgroeien tot een echte community. Klantmanagers, consulenten, teamleiders, beleidsmedewerkers en projectleiders van gemeenten en WSD gaan kennis delen, samen nieuwe dienstverlening ontwikkelen en bijvoorbeeld ook de landelijke lobby beter organiseren. Daarbij gaat het er om om direct bij te dragen aan vragen die op de werkvloer spelen en waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt baat bij hebben.

Wil je de kick-off terugkijken? Klik dan op deze link.

Wil je meer weten over Expertisecentrum De Kenniskompanie, neem contact op met José, kwartiermaker van De Kenniskompanie (j.dankers@dekenniskompanie.nl, 06 343 597 60)