Deze gemotiveerde mensen gaan graag aan de slag!

Verschillende mensen staan staan klaar om bij uw bedrijf aan de slag te gaan.

Een kleine greep uit de selectie.

Portret foto van Manfred

Manfred

-

Ik ben Manfred. Ik heb een technische achtergrond, ben een actief, sociaal en servicegericht persoon. Ik zoek een baan als werkleider/ voorman, facilitair ondersteuner/ conciërge en sta open voor allerhande ideeën.

Portret foto van Irma

Irma

-

Mijn naam is Irma. Ik ben iemand die goed zelfstandig kan werken. In eerste instantie kijk ik altijd eerst de kat uit de boom. Ik hou van duidelijkheid en bevestiging , goed of fout. Een positieve werksfeer met prettige collega’s is voor mij belangrijk. Ik zoek een werkplek waar ik voor langere tijd kan werken. Het liefst met mensen. Ik heb ervaring als beheerder. Het zou fijn zijn als het werk afwisselend is om rug en knie klachten te voorkomen.

Portret foto van Erik-Jan

Erik-Jan

-

Ik ben Erik-Jan. Ik ben een aanpakker en u kunt van mij op aan! Ik heb veel ervaring in de agrarische/ groensector. Tevens ben ik technisch geschoold. Ik zoek werk waarbij ik mijn handen uit de mouwen kan steken: groen- aanverwante beroepen, metaal/ productiematig/ assemblage. Ik ga graag in op uw voorstel!

Portret foto van Suzanne

Suzanne

-

Mijn naam is Suzanne. Ik ben een spontane, zelfstandige, representatieve vrouw van 35 jaar die van aanpakken weet. Ik ben woonachtig in Boxtel.Ik kan goed omgaan mensen en ik kan zelfstandig werken. Ook beschik ik over een dosis ervaring op het gebied van Word, Excel en telefonische contacten. Ik ben op zoek naar een leuke (gevarieerde) parttime baan in de richting van administratief en/of telefoniste/receptioniste.

Portret foto van Geert Jan

Geert Jan

-

Ik ben Geert Jan. Ik ben een aanpakker en u kunt van mij op aan! Ik heb veel ervaring het magazijn en coating. Tevens heb ik een LTS diploma. Ik zoek licht belastend werk waarbij ik mijn schouder niet zwaar hoeft te belasten: groen- stekwerk, licht productiewerk (staand en zittend) en / of licht order picker werk. Ik ga graag in op uw voorstel! Vervoer vanuit Boxtel is geen probleem, ik fiets graag.

Portret foto van Edwige

Edwige

-

Mijn naam is Edwige. Ik ben van nature een netwerktalent die graag de verantwoordelijkheid op me neemt. Ik spreek 5 talen. Ik kan goed communiceren, klantgericht werken, plannen, regelen en organiseren. Ik neem verantwoordelijkheid en kan werken in teamverband en bijdragen aan een goede sfeer. Ik zoek een functie bij voorkeur bij een internationaal bedrijf. De ideale functie betreft veel communicatie (bijvoorbeeld P.R.) in meerdere talen, denk bijvoorbeeld aan toerisme, verkoop/inkoop of de modewereld. Mooie tot luxe omgeving is belangrijk.