Detachering

Ben je op zoek naar goede medewerkers tegen een financieel aantrekkelijk tarief? Mensen die over de juiste kwalificaties en vaardigheden beschikken om het werk goed uit te voeren en die voor iedere gewenste periode ingezet kunnen worden? Dan is detacheren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een geschikte oplossing voor jou.

Voordelen van werken met WSD:

Ideale match

We inventariseren de behoefte en mogelijkheden van jouw organisatie. Op basis daarvan selecteren we de mensen die passen.

Een ervaren partner

Door onze mensen de begeleiding te bieden die ze nodig hebben, bieden we jou veel bedrijfszekerheid. Waar nodig passen we het werk aan.

Financieel aantrekkelijk

Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt geen extra investeringen.

Bij detachering treedt WSD op als werkgever. Wij detacheren onze mensen zowel individueel als ook in groepen. Detachering is uitermate geschikt voor uiteenlopende functies van structurele aard. Van ondersteunend tot coördinerend niveau. WSD brengt je vraag goed in kaart en krijgt zo inzicht in de functie(s) en uw organisatie. Met deze informatie selecteert WSD de juiste medewerker die aansluit op jouw behoeften. We beschikken over ruim 800 medewerkers die op korte termijn inzetbaar zijn. De juiste match is dus snel gemaakt.

"Wij zien dat als je goed kijkt wat je wil en wat iemand van WSD kan, je snel tot een goede match komt."

Astrid van Kessel

LFT Coating Industrie

Astrid van Kessel

LFT Coating Industrie

Bart Wijnhof

Bart Wijnhof

Manager Marketing & Verkoop

0411 - 650 111

b.wijnhof@wsd-groep.nl

Neem contact met ons op

Gerelateerde blogberichten

09 april 2018

De consulenten van sociale werkbedrijven krijgen dagelijks uiteenlopende vragen van werkgevers over de medewerkers die bij hen in het bedrijf...

Participatiewet
Social return
Gemeenten
Loonwaardebepaling
Loonkostensubsidie
Sociaal ondernemen

Francy van Acht

Francy van Acht

Beheerconsulent
Hans Goedvriend

Hans Goedvriend

Arbeidsdeskundige

30 juni 2015

Naar mijn mening bestaan binnen ondernemend Nederland en uitvoerende instanties (te) veel vooroordelen en gaan er halve waarheden de ronde...

Participatiewet
Inburgeren

Harry Brands

Harry Brands

Accountmanager Industrie

Wij werken samen met:

WSD professionals in mensenwerk