Ik zoek personeel

Zoek je gemotiveerde medewerkers? Veel werkplekken zijn geschikt voor personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. De juiste match is cruciaal om daar een succes van te maken. Wij gaan daar dan ook zorgvuldig in te werk. Pas als we alle mogelijkheden en onmogelijkheden in beeld hebben, komt de ideale match tot stand. Jouw organisatie kan zijn voordeel doen met onze medewerkers.

Voordelen van werken met WSD:

Ideale match

We inventariseren de behoefte en mogelijkheden van jouw organisatie. Op basis daarvan selecteren we de mensen die passen.

Een ervaren partner

Door onze mensen de begeleiding te bieden die ze nodig hebben, bieden we jou veel bedrijfszekerheid. Waar nodig passen we het werk aan.

Financieel aantrekkelijk

Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt geen extra investeringen.

Onze mogelijkheden:

Detachering

Of je nu één medewerker zoekt of een hele groep; WSD zorgt dat de match klopt. We brengen werkzaamheden en de werkplek in beeld en maken een selectie van medewerkers die daarbij passen. Ook maken we een inschatting van de begeleidingsbehoefte. Elke opdracht vraagt om maatwerk en daar gaan we zorgvuldig mee om. Zo ben jij straks goed geholpen met een nieuwe collega.
Wij zorgen voor de juiste match
Financieel aantrekkelijk
Begeleiding op maat

Inhouse

Zoek je een groep medewerkers die door onze eigen werkleiding aangestuurd wordt? Een begeleider die zorgt dat er steeds voldoende mensen beschikbaar zijn en die de groep bij jou op de werkvloer aanstuurt? Dan is de inhouse iets voor jou. De groep zorgt dat het werk gedaan wordt. Natuurlijk volgens afspraak, van een goede kwaliteit en op tijd. Daar kun je op rekenen!
Begeleiding en planning door WSD
Wij regelen de werkplekaanpassingen
Financieel aantrekkelijk
Bart Wijnhof

Bart Wijnhof

Manager Marketing & Verkoop

0411 - 650 111

b.wijnhof@wsd-groep.nl

Neem contact met ons op

Kennisbank

Steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde van sociaal ondernemen. Sociale ondernemers voegen maatschappelijk waarde toe en ontlenen hun bestaansrecht aan het maken van maatschappelijke impact. Dat gaat verder dan alleen het creëren van financiële waarde. De purpose of maatschappelijke missie staat centraal en werkt als een magneet voor zakelijke relaties en potentieel personeel.

Wat houdt het werk op de sociale werkplaats nu precies in? Wat kun je van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt verwachten, welke begeleiding krijgen ze? Zijn er nog zaken die jij als werkgever moet regelen? In dit artikel behandelen we het onderwerp stap voor stap.

Loonkostensubsidie en loondispensatie roepen bij veel werkgevers vragen op. Wat is het? Wie komt er voor in aanmerking? Hoe kom ik er voor in aanmerking? Op deze pagina geven we antwoord op deze vragen.

Gerelateerde blogberichten

06 december 2023

Werkgevers en de Nederlandse overheid willen zich samen inzetten om iedere Nederlandse inwoner onderdeel te laten zijn van de samenleving...

Participatiewet
Quotumwet
Werkgevers
Banenafspraak

07 juni 2019

Op 1 januari 2021 wordt de nieuwe inburgeringswet ingevoerd. Gemeenten krijgen de regie over inburgering en begeleiden nieuwkomers zodat ze...

Gemeenten
Werkgevers
Inburgeren
Vergunninghouders

Dorette Kipperman

Dorette Kipperman

Trainer/Coach en docent Nederlandse taal

19 februari 2018

Reshoren is het naar Nederland terughalen van productiewerk uit lagelonenlanden. Het is de tegenhanger van offshoring. Ook het bewust in...

Werkgevers
Reshoring

Mariska van den Berg

Mariska van den Berg

Manager Marketing & Verkoop

Wij werken samen met:

WSD professionals in mensenwerk