Groen

Het groen in de openbare ruimte netjes houden? WSD is expert in groenonderhoud. We werken veelal in opdracht of als partner van gemeenten. Ook aannemers met een social return-verplichting vinden in WSD een betrouwbare partner.

Ik wil werk uitbesteden

Betrouwbaar

Wij leveren. Van offerte tot en met oplevering kan je op ons rekenen.

Eerlijk tarief

Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt geen extra investeringen.

Flexibel

Wij bewegen mee met onze klant. Verandert jouw opdracht dan passen wij ons werk daar op aan.

WSD werk uitbesteden groen

Groenonderhoud

Van schoffelen en snoeien tot het organiseren van bladcampagnes, WSD regelt het voor je. Door de werkzaamheden goed te organiseren en te plannen kun je er van op dat we ons werk gestructureerd uitvoeren. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een betrouwbare partner die zich minimaal houdt aan de afspraken die we met elkaar maken en marktconform werkt. Zij kunnen bij ons terecht voor het handjeswerk. Werk waar groot materieel voor nodig is, organiseren we samen met een externe partij.

Groen 2

Ontwikkelen

Vanwege de structuur van de werkzaamheden is werken in het groen een perfecte werkplek waar onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Of het nu gaat om het aanleren van werknemersvaardigheden of het leren van vakvaardigheden. Door de diversiteit aan werkzaamheden hebben medewerkers die daar aan toe zijn de mogelijkheid om wat nieuws te leren.

Sportterein 2

Extra werkzaamheden

Omdat we in de wijk aan het werk zijn, kunnen we vrij eenvoudig extra werkzaamheden meepakken. Denk aan papier prikken, straatmeubilair onderhouden of nieuwe aanplanting verzorgen. Waar we kunnen ontzorgen we onze opdrachtgever. En dat extra werk? Dat is ideaal om onze medewerkers nieuwe vaardigheden te leren.

Groen 3

Social return

Voor groenprojecten met een social return-verplichting nodigen we aannemers graag uit om met ons in gesprek te gaan. Door een deel van het werk aan ons uit te besteden of door medewerkers van WSD op het project te laten werken, kunnen aannemers aan hun social return-verplichting voldoen.

Bart Wijnhof

Bart Wijnhof

Manager Marketing & Verkoop

0411 - 650 111

b.wijnhof@wsd-groep.nl

Neem contact met ons op

Relevante blogs

12 maart 2018

Gemeente Oirschot en sociaal werkbedrijf WSD zijn op 1 januari 2018 een informele samenwerking gestart in de vorm van een...

Participatiewet
Gemeenten
Lean

Rob Braspenning

Rob Braspenning

Adviseur Integraal Beheer Openbare Ruimte

18 oktober 2016

W. Ketelaars Bestratingen BV en W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk. Zo bieden wij mensen met...

Werkgevers
MVO

Carla Polling

Carla Polling

KAM- coördinator

18 januari 2016

Voor werkgevers zijn er verschillende redenen om met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te gaan werken. Voor Defensie...

Participatiewet
Social return
Sociaal ondernemen
Banenafspraak

Suheyla Yalcin

Suheyla Yalcin

Trajectconsulent/Yalla!Coach

Ook interessant

Social return draait om het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Provincies, gemeenten en waterschappen zijn overheidsorganisaties met een grote inkoopkracht. Zij mogen bijzondere voorwaarden koppelen aan hun inkoopbeleid, zo lang die voorwaarden een maatschappelijk doel dienen. Wint een bedrijf een aanbesteding van de overheid, dan kan in het contract worden opgenomen dat een gedeelte van de opdracht wordt uitgevoerd met inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij werken samen met:

WSD professionals in mensenwerk