Groenonderhoud

Het groen in de openbare ruimte netjes houden? WSD is expert in groenonderhoud. We werken veelal in opdracht of als partner van gemeenten. Ook aannemers met een social return-verplichting vinden in WSD een betrouwbare partner.

Groenonderhoud

Van schoffelen en snoeien tot het organiseren van bladcampagnes, WSD regelt het voor je. Door de werkzaamheden goed te organiseren en te plannen kun je er van op dat we ons werk gestructureerd uitvoeren. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een betrouwbare partner die zich minimaal houdt aan de afspraken die we met elkaar maken en marktconform werkt. Zij kunnen bij ons terecht voor het handjeswerk. Werk waar groot materieel voor nodig is, organiseren we samen met een externe partij.

Extra werkzaamheden

Omdat we in de wijk aan het werk zijn, kunnen we vrij eenvoudig extra werkzaamheden meepakken. Denk aan papier prikken, straatmeubilair onderhouden of nieuwe aanplanting verzorgen. Waar we kunnen ontzorgen we onze opdrachtgever. En dat extra werk? Dat is ideaal om onze medewerkers nieuwe vaardigheden te leren.

Ontwikkelen

Vanwege de structuur van de werkzaamheden is werken in het groen een perfecte werkplek waar onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Of het nu gaat om het aanleren van werknemersvaardigheden of het leren van vakvaardigheden. Door de diversiteit aan werkzaamheden hebben medewerkers die daar aan toe zijn de mogelijkheid om wat nieuws te leren.

Neem direct contact op met Bart

Bel Bart nu voor persoonlijk advies en begeleiding bij sociaal en circulair ondernemen. Versnel je impact en ontdek hoe je samen met WSD het verschil kunt maken.

Bart Wijnhof

Manager Marketing & Verkoop

Onze initiatieven