Detachering

Ben je op zoek naar goede medewerkers tegen een financieel aantrekkelijk tarief? Mensen die over de juiste kwalificaties en vaardigheden beschikken om het werk goed uit te voeren en die voor iedere gewenste periode ingezet kunnen worden? Dan is detacheren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een geschikte oplossing voor jou.

Bij detachering treedt WSD op als werkgever. Wij detacheren onze mensen zowel individueel als ook in groepen. Detachering is uitermate geschikt voor uiteenlopende functies van structurele aard. Van ondersteunend tot coördinerend niveau. WSD brengt je vraag goed in kaart en krijgt zo inzicht in de functie(s) en uw organisatie. Met deze informatie selecteert WSD de juiste medewerker die aansluit op jouw behoeften. We beschikken over ruim 800 medewerkers die op korte termijn inzetbaar zijn. De juiste match is dus snel gemaakt.

Neem direct contact op met Bart

Bel Bart nu voor persoonlijk advies en begeleiding bij sociaal en circulair ondernemen. Versnel je impact en ontdek hoe je samen met WSD het verschil kunt maken.

Bart Wijnhof

Manager Marketing & Verkoop

Onze initiatieven