Subsidie Europees Sociaal Fonds

Het Europees Sociaal Fonds (ESF+, programmaperiode 2021-2027) maakt mede mogelijk dat werkgelegenheid wordt bevorderd en mensen aan het werk worden geholpen. De Europese Unie verdeelt ESF-subsidies over alle landen die lid zijn van de Europese Unie. Nederland gebruikt dat geld voor re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij gaan samen met medewerkers aan de slag om hen te begeleiden naar een passende werkplek.

WSD begeleidt en ontwikkelt, in opdracht van gemeenten, mensen die onder-steuning nodig hebben bij het vinden van werk. We maken het verschil voor mensen. Wij geloven in een maatschappij waarin iedereen mee kan doen, ook als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt.

Voor ieder persoon wordt een traject op maat aangeboden en uitgevoerd met gebruikmaking van instrumenten zoals trainingen, coaching en de juiste begeleiding.

De doelgroepen richting de arbeidsmarkt zijn:

  • Jongeren tot en met 27 jaar;
  • Mensen de uitkering ontvangen vanuit de Participatiewet;
  • Mensen met een arbeidsbelemmering;
  • Statushouders;
  • Niet-uitkeringsgerechtigden.
Financiering ESF

Plaats een reactie

Naam
E-mailadres
Persoonlijk bericht *

Deel dit artikel

Laatste blogs

Klanttevredenheidsonderzoek

Onlangs heeft WSD een klanttevredenheidsonderzoek gehouden en onze klanten geven ons een 7,9! Waar zijn ze het meest blij mee? Onze samenwerking, betrokkenheid, communicatie, klantvriendelijkheid, kwaliteit en deskundigheid krijgen de hoogste punten. Wil je meer weten? Bekijk hieronder de volledige infographic.

Geschikte banen voor mensen met autisme

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar getalenteerde individuen die van toegevoegde waarde zijn voor je team. Mensen met autisme kunnen een waardevolle aanwinst zijn voor je bedrijf, maar het kan een uitdaging zijn om te begrijpen hoe je ze het beste kunt ondersteunen en inzetten.