Re-integreren: op weg naar werk dat bij jou past!

Ga je re-integreren en ben je op zoek naar een organisatie die jou kan helpen bij je re-integratie?  Of ben je door het UWV doorverwezen naar WSD voor een re-integratietraject? WSD helpt mensen met een Wajonguitkering, een WIA-uitkering of mensen in de Ziektewet om aan het werk te gaan. Soms kan dat direct, soms zijn daar tussenstappen voor nodig. Samen met jou kijken we wat jij nodig hebt.

Ben je een Wajongere? Dan kun je bij WSD een contract krijgen en je verder ontwikkelen naar een zo regulier mogelijke werkplek. Daarbij houden we mogelijkheid om op de reguliere arbeidsmarkt aan het werk te gaan altijd open. 

Mensen met een WIA-uitkering of mensen in de Ziektewet begeleiden we zo goed mogelijk om terug te keren naar de reguliere arbeidsmarkt.


Wat is een re-integratietraject?

Een re-integratietraject is een traject dat je doorloopt met als doel om werk te vinden. In het traject word je begeleid door een consulent van WSD. Samen met hem of haar bepaal je wat je nodig hebt om aan het werk te kunnen.

 

Een re-integratietraject dat bij jou past

Iedereen is anders. Daarom is ook elk traject anders. Bij WSD richten we samen jouw re-integratietraject in. Jij hebt daar veel inbreng in omdat wij vinden dat een traject bij jou moet passen.

Bekijk: het re-integratietraject in 5 stappen

 

Voorbeeld

 

Waarom WSD?

WSD heeft heel veel kennis over en ervaring met het aan het werk helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We hebben een groot netwerk van werkgevers in de regio. Wij weten de vacatures te vinden en welke mogelijkheden werkgevers hebben om een passende werkplek te creëren. Ook voor jou!