Werk uitbesteden

WSD is uw partner als u werk wil uitbesteden bij een professionele organisatie waar u van op aan kan. Wij hebben een jarenlange ervaring in industrie, groen, catering, facilitair beheer en schoonmaak. Samen met u ontwikkelen we oplossingen op maat. 

Industrie
Op de eigen productielocaties in Boxtel, Schijndel en Vught kan WSD uw producten inpakken, ompakken en verpakken. Indien nodig inclusief track en trace. En WSD heeft de mogelijkheid om ultrasoon te lassen. We leveren een hoge kwaliteit zodat uw producten direct klaar zijn voor uw afnemers. Ook hebben we jarenlange ervaring in assemblage en demontage. Uiteraard maken we duidelijke afspraken over deadlines zodat u gegarandeerd bent van tijdige levering.

Catering
In nauwe samenwerking met onze partners, zoals met Hutten Catering en Vitam verzorgt WSD de catering op locatie. Onze medewerkers zijn opgeleid en werken volgens de eisen die aan cateringmedewerkers gesteld worden.

Groen
Groenvoorziening is een vak dat WSD tot in de puntjes beheerst en met de grootst mogelijke zorg voor u uitvoert. Voorbeelden zijn: aanleg en onderhoud van wijkgroen, bedrijfstuinen, onderhoud van sportparken en tennisbanen, beheer en toezicht van sportparken, verwijderen van zwerfvuil en onderhoud van hondentoiletten. 

Schoonmaak
WSD biedt haar schoonmaakdiensten aan via de De Schoonmaak Coöperatie, een samenwerkingsverband met Diamant-groep en WeenerXL. De Schoonmaak Coöperatie beschikt over 800 medewerkers die bekend staan om de hoge kwaliteit van hun werk. Afhankelijk van de eisen van aanbestedende partij komt werk van de Schoonmaak Coöperatie om invulling te geven aan de paragraaf social return. 

Facilitair beheer
Onze expertise over facilitair beheer is van enorme toegevoegde waarde voor onze gesprekspartners. Op de locaties van onze klanten denken we mee over het zo efficiënt mogelijk beheren van een pand. Ook wanneer er meerdere gebruikers zijn. Voor diverse sporthallen en scholen verzorgt WSD het facilitair beheer.