WSD wordt leverancier van het Rijk

12-09-17 09:50

WSD is een van de zeven organisaties die leverancier van het Rijk is geworden voor het invullen van werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De rijksoverheid besloot eerder dit jaar om de inhuur van Participanten (mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die in het doelgroepenregister geregistreerd zijn) centraal in te kopen en schreef daarvoor een aanbesteding uit. WSD toonde aan dat zij aan de eisen van de overheid voldoet. 

Participanten leveren

Dat WSD leverancier is geworden, biedt verschillende voordelen. Zo is bijvoorbeeld de bestaande samenwerking met legerplaats Oirschot zeker gesteld. Ook in de komende jaren kunnen de 13 medewerkers die via WSD bij de legerplaats gedetacheerd zijn daar blijven werken. Een ander voordeel is dat WSD als contractant met meerdere Rijksoverheidsdiensten samen kan gaan werken. Daardoor ontstaan er meer mogelijkheden voor de 10 gemeenten waar WSD voor werkt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. WSD is de partij die participanten mag leveren als daar in onze regio vanuit het Rijk vraag naar is. 

Bestaande samenwerking

WSD ziet de positieve beoordeling op haar inschrijving op de aanbesteding als een beloning op haar bestaande samenwerking met de legerplaats in Oirschot. WSD laat daarmee zien dat ze kan voldoen aan de hoge eisen en strenge voorwaarden die het Rijk aan de samenwerking stelt. 

Vragen over de samenwerking tussen WSD en het Rijk?

Mariska van den Berg (manager Marketing & Verkoop), 06-305 731 44 en Paul Broeckaert (projectmanager), 06-109 860 29 geven u graag meer informatie.
Terug naar overzicht