Van NFB naar het groen

10-04-20 09:53

Wat een flexibiliteit! Verschillende medewerkers van WSD doen door de coronacrisis ander werk dan ze gewend zijn. Zo maakte de ploeg van werkleider Miranda Mutsaers de overstap van NFB (industriële lak en poedercoating) in Best naar het groen.

 

De ploeg hangt bij NFB auto-onderdelen op rekken voordat de onderdelen gecoat worden en de medewerkers zorgen dat het eindproduct goed verpakt wordt. Door de coronacrisis is de vraag naar auto-onderdelen afgenomen en is er tijdelijk geen werk voor WSD bij NFB.

 

Maar de ploeg zit niet stil. De collega’s zijn nu in het groen in Best aan het werk. “Het is even wennen maar ook leuk om eens wat anders te doen. En het mooie weer helpt natuurlijk,” aldus Miranda. De collega’s in het groen zijn enorm geholpen met de nieuwe collega’s. Zij kunnen door de toename van het werk in het voorjaar en de vele zieken wel wat extra handen gebruiken. Alle respect voor hoe deze collega’s omgaan met veranderingen en zich inzetten om WSD door een lastige periode te helpen.

 

Het werk gaat bij WSD zo veel mogelijk door. Daarbij heeft de veiligheid van medewerkers en relaties de hoogste prioriteit.
Terug naar overzicht