Nieuwe werkplek voor Cesar

08-06-20 21:52

Cesar werkte al een tijdje in de catering bij Taleninstituut Regina Coeli. Maar helaas is dat instituut volledig gesloten door de maatregelen rondom het coronavirus. Na een paar dagen vrij te zijn geweest belde zijn consulent van WSD met de mededeling dat ze ander werk voor hem had. Omdat Cesar eerder bij Het Goed had gewerkt was het een logische stap.

 

“Het was even wennen, zegt Cesar, maar nu is het wel oké. Door samen te werken met vaste collega’s is het werk snel te leren. De omschakeling was een beetje lastig, maar ik houd in mijn achterhoofd dat het tijdelijk is”.

Zijn leidinggevende Debby is blij met Cesar. Doordat hij met een frisse blik binnen kwam, merkte Debby dat er wat betreft afstand houden toch nog dingen verbeterd konden worden. Daardoor zijn er ook wat aanpassingen gedaan in het anderhalve meter beleid.

 

Naast de tips van Cesar is bij de inname van spullen aan de buitenkant van het gebouw wat veranderd. Mensen die hun spulletjes komen brengen rijden nu een soort van circuit. Ze komen met de auto aan en rijden in een lus langs een aantal grote bakken waar mensen hun spullen kunnen voorsorteren.

Zo worden we met z’n allen steeds inventiever en kunnen we ook na het coronatijdperk gebruik blijven maken van een aantal positieve veranderingen.

 
Terug naar overzicht