Enthousiaste medewerkers beschikbaar

26-04-19 10:53

Komt u handen tekort in uw productieproces? WSD heeft een aantal productiemedewerkers beschikbaar. Enthousiaste mensen die in combinatie met onze begeleiding op de werkvloer en hulp bij werkplekaanpassingen een belangrijke bijdrage kunnen leveren. Wilt u net als veel collega-ondernemers sociaal ondernemen zonder risico? Maak kennis met Oliveira, Hadi, Merhawi en Arnold. Meer weten? Jacqueline Musters (06 109 861 80) , Ilse Vousten (06 175 561 13) en Robin Gray (06 473 548 87) vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Oliveira is 54 jaar en woont in Vught. Ze is op zoek naar een functie in de productie, schoonmaak of in de detailhandel. Oliveira is een vriendelijke, representatieve vrouw die gemotiveerd overkomt. Ze is beschikbaar voor 28 uur per week.  

Hadi is een 50-jarige man en woont in Vught. Hij is op zoek naar een functie in de productie. Hadi is een betrouwbare man die zijn afspraken nakomt. Verder is hij vriendelijk en gemotiveerd. Door een versleten knie is hij aangewezen op een zittende werkplek.  

Merhawi is een 30-jarige man en woont in Schijndel. Recentelijk heeft hij zijn heftruckcertificaat behaald en hoopt dat hij als heftruckchauffeur kan gaan werken. Merhawi is 32 uur per week beschikbaar. In verband met fysieke klachten is hij aangewezen op een zittende werkplek. 

Arnold is 63 jaar en woont in Oisterwijk. Hij is technisch en handig en weet veel van elektrotechniek. Arnold is betrouwbaar en flexibel en hij is 32 uur per week beschikbaar. Door rugproblemen is een functie waarbij hij kan afwisselen in houding (zitten, lopen en staan) voor hem ideaal. 
Terug naar overzicht