Berco kiest voor WSD Academie

01-11-16 16:12

Berco groeit. En die groei gaat onder andere gepaard met de uitbreiding van het aantal medewerkers. Om het niveau van alle medewerkers te behouden en te zorgen dat ze bij blijven, is regelmatig bijscholen essentieel. Voor de zomer koos Berco voor WSD Academie als haar opleidingspartner. Jos Boley, manager HR, vertelt waarom. 

Jos Boley: “We hebben al jaren een intensieve samenwerking met WSD. We zijn partner van Aantwerk en voor de komende jaren hebben we de intentie uitgesproken om meer mensen met verborgen talenten aan het werk te helpen. Dat we nu kiezen voor WSD Academie voor onze trainingen en opleidingen is een logisch gevolg van de samenwerking.”

De opleidingen zijn voor alle medewerkers van Berco en het soort opleidingen dat ze bij WSD Academie kunnen volgen is heel breed. Van heftruckchauffeur tot een basistraining Excel. Boley: “We zijn onlangs gestart en het gaat goed. Op termijn breiden we de opleidingen uit. Dan komt bijvoorbeeld EHBO er bij. Het bundelen van de opleidingen bij WSD is ook een efficiencyslag. Vanuit het verleden zijn al diverse zaken bij WSD ondergebracht. Omdat Berco steeds groter wordt, is het prettig om daar de opleidingen en trainingen aan toe te voegen.”
Terug naar overzicht