Berichten

Hanneke Burger vertelt over haar eerste 100 dagen bij WSD

Hanneke Burger, manager personeel- en verzuimadministratie, schreef een blog over haar ervaringen in de eerste 100 dagen bij WSD.

Zoek je werk waar ze rekening met je houden?

Kom eens langs om te horen hoe wij je kunnen helpen. Binnenkort zijn we weer bij jou in de buurt. Onze keet staat op:<br />• 3 november bij de open dag van de gemeentewerf in Nuenen<br />• 4 november bij Het Goed in Boxtel

Ken je of ben je iemand die wat wil leren?

De zomer is weer voorbij, leuk om weer aan de slag te gaan. Voor de medewerkers van WSD starten er verschillende trainingen. Wil je ook wat nieuws leren in je werk? Misschien kunnen we jou verder helpen.

Ontmoet Natasja Mettler, onze enthousiaste werkbegeleider in het groen

Natasja straalt als ze het werkplezier ziet dat haar team heeft. Krijg jij ook energie van het begeleiden en helpen ontwikkelen van mensen naar een passende werkplek? Neem dan eens een kijkje op onze Werken Bij WSD website en ontdek de baan die perfect past bij jouw persoonlijkheid en professionele vaardigheden: Benieuwd naar de blog van Natasja?<br /> Het verhaal van Natasja Metler | Werken bij WSD (werkenbijwsd-groep.nl)

Kom keeten in Son op 3 september

Heb jij al plannen voor aanstaande zondag? Loop anders gewoon eens over de Jaarmarkt in Son! Je komt ons daar ook tegen en dan kun je komen Keeten met WSD.

Heb je een vraag aan Marja?

Marja Dirks is onze corporate recruiter. Naast het werven voor specifieke functies is zij het eerste aanspreekpunt voor open sollicitaties. Ook ontvangt Marja geïnteresseerden tijdens de 'Kijk eens mee met WSD' dagen, voor professionals die meer willen weten over wat werken bij WSD inhoudt.
https://werkenbijwsd-groep.nl/contact/

Van passie naar beroep

Maxim is 18 jaar, werkt graag met zijn handen en is heel graag buiten. Dankzij WSD kon hij van zijn passie zijn beroep maken.

Pilot Groen Makers

In april is de pilot Groen Makers van start gegaan: een samenwerking van WSD, Woonstichting JOOST en de gemeente Boxtel.

Kom keeten in Schijndel

Zondag staan we op de Hartemèrt in Schijndel met onze keet. Kom jij Keeten met WSD? Loop vrijblijvend even langs en wie weet kunnen wij je helpen aan een baan die bij je past.

Never give up-day

Morgen is het Never Give Up Day. Een mooie dag om iedereen een extra hart onder de riem te steken dat wanneer je iets graag wilt, je dit ook echt kunt bereiken.

Binnenkort zijn we weer bij jou in de buurt en kun jij komen Keeten met WSD.

Onze keet staat op: 27 augustus op de Hartemert in Schijndel3 september op de Jaarmarkt in Oirschot24 september op Snuffelmarkt in Best

Bijdragen aan een betere wereld?

Je kunt bij ons op verschillende plekken duurzaam werk doen.

De kracht van sociale media

Frank gaat ook bij ons aan de slag. Hij heeft nog nooit een vaste baan gehad. Nu wel, en daar doen we het voor!

Kom keeten met WSD

Wil je hulp bij het vinden van werk dat bij je past en woon je in de buurt van Nuenen of Sint-Michielsgestel? Kom keeten met WSD!

Annelies Muusz vertelt hoe leuk een baan als groepsbegeleider is

We hebben regelmatig vacatures voor groepsbegeleiders. Iets voor jou?

Verbreden ontwikkelingsmogelijkheden voor WSD-medewerkers

Judith Robben, manager dienstverlening, WSD: “Ontwikkeling is een woord dat we bij WSD graag met hoofdletters schrijven. Het ontwikkelen van mensen en ze zo hoog mogelijk laten klimmen op de re-integratieladder zit in ons DNA. Om ze daar te laten komen is maatwerk nodig. Alle inwoners die de gemeenten bij WSD aanmelden, krijgen in een tijdsbestek van twee tot soms drie jaar volop ruimte om zich optimaal te ontwikkelen."

Annemarie Straatsma geeft NT2-lessen aan Fatima en Sherzad

De bedrijfskantine van Reinier van Arkel aan de Bethaniëstraat in ’s-Hertogenbosch is het domein van Matthijs Suijk. Drie jaar geleden verruilde hij zijn job in het bedrijfsrestaurant van WSD in Boxtel voor een horecabaan met meer zelfstandigheid. “Ik draag veel verantwoordelijkheden en dat vind ik fijn.”

Mathijs Suijk werkt zelfstandig in horeca 'Reinier van Arkel'

De bedrijfskantine van Reinier van Arkel aan de Bethaniëstraat in ’s-Hertogenbosch is het domein van Matthijs Suijk. Drie jaar geleden verruilde hij zijn job in het bedrijfsrestaurant van WSD in Boxtel voor een horecabaan met meer zelfstandigheid. “Ik draag veel verantwoordelijkheden en dat vind ik fijn.”

Week van het geld

Van 27 maart tot en met 2 april was het de Week van het Geld. Hoewel je er vast nooit genoeg van hebt, is het wel goed om te weten hoe je het beste met je geld kunt omgaan. Daarom verspreidden we deze week de Geldkrant. Je vindt er talloze tips om te besparen en advies hoe je wijs met jouw geld omspringt. Handig!

WSD werkt met je mee

Een herintreder is iemand die een tijdje niet heeft gewerkt, maar weer aan het werk wil. Ben jij een herintreder? WSD ondersteunt je bij een baan die bij je past. Je ontdekt al werkend wat je leuk vindt.

WSD werkt met je mee

Ben of ken je iemand die al lang in Nederland woont en geen werk heeft? Heeft hij of zij ook moeite met de Nederlandse taal? Bij WSD helpen we ze om werk te vinden dat bij hen past.

WSD werkt met je mee

Werken is voor veel mensen niet alleen een manier om geld te verdienen. Het is ook een manier om nieuwe dingen te leren.

Ik zoek werk

Via WSD kun je werken bij verschillende soorten bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaakbedrijf, winkels, magazijn, horeca, productiebedrijf. En nog veel meer!

WSD werkt met je mee

Tijdens je eerste gesprek kijken we naar je situatie. Iedere situatie is anders, dus dat vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

Jobcoach

Hilda krijgt op haar werk hulp van een jobcoach. Samen kijken ze naar de doelen die Hilda wil behalen en hoe ze die kan bereiken.

WSD werkt met je mee

Heb jij hulp nodig bij het vinden van werk?

Naricha is blij met haar baan bij het textiel sorteer centrum

Wil jij weten waarom?
WSD professionals in mensenwerk