Inhouse

Ben je op zoek naar een groep medewerkers die volledig door WSD begeleid en aangestuurd wordt en waar je nauwelijks omkijken naar hebt? Dan is de inhouse-constructie een geschikte oplossing voor jou.

Voordelen van werken met WSD:

Ideale match

We inventariseren de behoefte en mogelijkheden van jouw organisatie. Op basis daarvan selecteren we de mensen die passen.

Een ervaren partner

Door onze mensen de begeleiding te bieden die ze nodig hebben, bieden we jou veel bedrijfszekerheid. Waar nodig passen we het werk aan.

Financieel aantrekkelijk

Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt geen extra investeringen.

Bij deze samenwerkingsvorm zorgt WSD dat er steeds voldoende goede medewerkers tegen een financieel aantrekkelijk tarief bij jouw bedrijf aan de slag zijn. Personeelsplanning, selectie van mensen, goede begeleiding en ontwikkelgesprekken verzorgt WSD voor jou.

Bij een groep van enige omvang, werkt een ervaren werkleider mee als aanspreekpunt. Is de groep wat kleiner, dan bezoekt een collega zeer regelmatig jouw bedrijf om de groep optimaal te laten functioneren. Bij onder- of overcapaciteit neemt de werkleiding direct effectieve maatregelen. Ook zorgt hij dat de medewerkers maximaal kunnen presteren. Huisregels, begeleidingsgesprekken, verlof en vervoer worden besproken en geregeld.

Bart Wijnhof

Bart Wijnhof

Manager Marketing & Verkoop

0411 - 650 111

b.wijnhof@wsd-groep.nl

Neem contact met ons op

Wij werken samen met:

WSD professionals in mensenwerk