Ultrasoon lassen

WSD is één van de weinige sociale leerwerkbedrijven in Nederland die de expertise heeft om ultrasoon lasverbindingen te maken. Dit werk doen we met vijf Branson/Emerson laskasten op onze productielocatie in Boxtel.


Goede kwaliteit ultrasoon lassen

Op onze productielocatie in Boxtel kunnen we kunststof halffabricaten lassen tot perfecte producten. Door een goede voorbereiding met de leverancier van onze ultrasoon laskasten zorgen we dat we een kwalitatief goed product voor je maken. Samen met de leverancier van de kasten bespreek je jouw wensen, de technische specificaties en (on)mogelijkheden. Daarna maakt de leverancier een mal voor jouw product en beschrijft hij de instellingen van de laskast. Die overhandigt hij aan WSD en op basis van die gegevens maken wij verschillende proeflassen. Pas als jij tevreden bent over de kwaliteit van de las plaats je je order en kan het lassen beginnen.


Grote aantallen en op tijd geleverd

In ons sociaal werkbedrijf (voorheen sociale werkplaats) werken verschillende mensen die lasverbindingen kunnen maken. In combinatie met de vijf laskasten kunnen we in grote getalen productie maken. En ook voor kleinere aantallen kun je je opdracht aan ons uitbesteden. We begrijpen dat je afspraken hebt gemaakt met jouw opdrachtgever en de producten op tijd geleverd moeten worden. We hebben ons proces zo ingericht dat we exact weten welke productiecapaciteit we hebben en we op kunnen schalen tot vijf kasten. Zo kun jij er op rekenen dat we conform afspraak op tijd leveren.

Inclusief ondernemen

Een goede kwaliteit, op tijd geleverd en gemaakt door onze medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Met het werk dat jij aan ons uitbesteedt, kunnen zij nieuwe werkzaamheden leren en zich ontwikkelen. Voor onze medewerkers is het maken van lasverbindingen een prettige afwisseling in hun werk. We hebben verschillende medewerkers die met plezier en nauwkeurigheid aan jouw ultrasoon lasopdracht werken.

Wij werken samen met:

WSD professionals in mensenwerk