Catering

Wij genieten als onze gasten genieten. Daarom doen we elke dag ons best om de lekkerste lunch te organiseren voor de medewerkers van onze opdrachtgever. Dat doen we altijd op basis van de vraag van onze opdrachtgever. Het resultaat? Een gezonde, luxe lunch volgens de concepten van deze tijd.

Ik wil werk uitbesteden

Betrouwbaar

Wij leveren. Van offerte tot en met oplevering kan je op ons rekenen.

Eerlijk tarief

Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt geen extra investeringen.

Flexibel

Wij bewegen mee met onze klant. Verandert jouw opdracht dan passen wij ons werk daar op aan.

Catering WSD

Catering op locatie

Of je nu kiest voor een gezond concept of bedrijfscatering op bestelling, WSD heeft alle kennis in huis om een mooie lunch met soep, luxe broodjes, sappen en een yoghurtconcept voor uw bedrijf te organiseren. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever zoeken we naar de mogelijkheden die aansluiten bij de medewerkers van jouw organisatie.

Wij zien de lunch niet alleen als een moment om te eten maar ook als een moment om gezellig met anderen onder elkaar te zijn en even van de werkplek af te zijn. Wij dragen daar met onze gevarieerde assortiment graag een steentje aan bij.

Ontwikkelen

Onze medewerkers werken met passie in de catering. Bovendien is werken in de catering een manier om mensen te ontwikkelen in hun werk en als persoon. Afhankelijk van iemands capaciteiten en leerdoelen, zorgen we dat zij op de plek komen te werken die het beste bij hen past. Jouw organisatie levert een belangrijke bijdrage aan hun ontwikkeling.

catering HACCP opeleiden ontwikklelen sociaal ondernemen

Opleiden

Al onze medewerkers krijgen een training in ons eigen bedrijfsrestaurant in Boxtel. Medewerkers die zo ver zijn gaan daarna door naar een locatie van onze opdrachtgevers waar ze begeleid worden door een meewerkend voorman of -vrouw. Daar trainen we hen verder on the job. Dan gaat het niet alleen om vakvaardigheden maar ook om werknemersvaardigheden zoals op tijd komen en hygiëne. Dit vinden we heel belangrijk. In de catering ben je tenslotte ook gastvrouw of gastheer en dat geven we onze medewerkers graag mee. Alle medewerkers worden opgeleid volgens de HACCP-richtlijnen. We houden ons aan de hygiënecode bedrijfscatering en begeleiden onze medewerkers daar op. Een schone werkplek is de basis.

catering evenementen ondersteuning sociaal ondernemen

Extra dienstverlening

Omdat we op de locatie van onze opdrachtgever aan het werk zijn, denken we ook graag mee over aanverwante werkzaamheden. Zo kunnen we afvalrondes lopen of koffiecorners schoonmaken en bijvullen. Over elke wens van jouw kant gaan we graag in gesprek. Voor onze relaties hebben we een broodjesservice vanuit ons bedrijfsrestaurant in Boxtel.

Bart Wijnhof

Bart Wijnhof

Manager Marketing & Verkoop

0411 - 650 111

b.wijnhof@wsd-groep.nl

Neem contact met ons op

Relevante blogs

02 april 2015

In de praktijk krijg ik met regelmaat vragen als het gaat over het onderwerp maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in relatie...

MVO

Edith Bakker

Edith Bakker

Directeur Trajecten & Detachering

29 april 2015

Groeien naar ontwikkeling en geluk, dat gunnen wij iedereen. Werken en het vinden van een baan is soms niet zo...

Social return
MVO

Pascal Verheugd

Pascal Verheugd

Directeur Human Resources

04 december 2015

Berco Truck Components in Schijndel heeft een zeer duidelijk idee over het aan het werk helpen en houden van mensen...

Participatiewet
Sociaal ondernemen

Arjo Bak

Arjo Bak

Productieleider

Wij werken samen met:

WSD professionals in mensenwerk