Catering
Wij genieten als onze gasten genieten. Daarom doen we elke dag ons best om de lekkerste lunch te organiseren voor de medewerkers van onze opdrachtgever. Dat doen we altijd op basis van de vraag van onze opdrachtgever. Het resultaat? Een gezonde, luxe lunch volgens de concepten van deze tijd.
Ik wil werk uitbesteden
Betrouwbaar
Wij leveren. Van offerte tot en met oplevering kan je op ons rekenen.
Financieel aantrekkelijk
Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt geen extra investeringen.
Flexibel
Wij bewegen mee met onze klant. Verandert jouw opdracht dan passen wij ons werk daar op aan.
Catering op locatie
Of je nu kiest voor een gezond concept of bedrijfscatering op bestelling, WSD heeft alle kennis in huis om een mooie lunch met soep, luxe broodjes, sappen en een yoghurtconcept voor uw bedrijf te organiseren. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever zoeken we naar de mogelijkheden die aansluiten bij de medewerkers van jouw organisatie.
Wij zien de lunch niet alleen als een moment om te eten maar ook als een moment om gezellig met anderen onder elkaar te zijn en even van de werkplek af te zijn. Wij dragen daar met onze gevarieerde assortiment graag een steentje aan bij.
Ontwikkelen
Onze medewerkers werken met passie in de catering. Bovendien is werken in de catering een manier om mensen te ontwikkelen in hun werk en als persoon. Afhankelijk van iemands capaciteiten en leerdoelen, zorgen we dat zij op de plek komen te werken die het beste bij hen past. Jouw organisatie levert een belangrijke bijdrage aan hun ontwikkeling.

Opleiden
Al onze medewerkers krijgen een training in ons eigen bedrijfsrestaurant in Boxtel. Medewerkers die zo ver zijn gaan daarna door naar een locatie van onze opdrachtgevers waar ze begeleid worden door een meewerkend voorman of -vrouw. Daar trainen we hen verder on the job. Dan gaat het niet alleen om vakvaardigheden maar ook om werknemersvaardigheden zoals op tijd komen en hygiëne. Dit vinden we heel belangrijk. In de catering ben je tenslotte ook gastvrouw of gastheer en dat geven we onze medewerkers graag mee. Alle medewerkers worden opgeleid volgens de HACCP-richtlijnen. We houden ons aan de hygiënecode bedrijfscatering en begeleiden onze medewerkers daar op. Een schone werkplek is de basis.
Extra dienstverlening
Omdat we op de locatie van onze opdrachtgever aan het werk zijn, denken we ook graag mee over aanverwante werkzaamheden. Zo kunnen we afvalrondes lopen of koffiecorners schoonmaken en bijvullen. Over elke wens van jouw kant gaan we graag in gesprek. Voor onze relaties hebben we een broodjesservice vanuit ons bedrijfsrestaurant in Boxtel.

Neem contact met ons op
