WSD Academie 5

Werken bij WSD

Werken bij WSD betekent dat je als professional een maatschappelijke bijdrage levert. In ons geval door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden in hun ontwikkeling. Onze functies zijn zeer uiteenlopend, van werkbegeleider tot coach en van manager tot trainer. Iedereen die bij WSD werkt staat voor onze missie, zorgen dat mensen met een afstand op de arbeidsmarkt een passende werkplek vinden in deze maatschappij. Dit kunnen we alleen doen door goed samen te werken. Niet alleen met elkaar, maar ook met alle partners en organisaties om ons heen.

Auteur:


Marja Dirks

Marja Dirks

Corporate Recruiter

Bekijk volledig profiel

Wat werken bij WSD betekent

WSD staat voor Werk Samen Doen. Dat is ook wie we zijn, een sociaal ontwikkelbedrijf. We willen bijdragen aan de maatschappij en daarin zijn we ambitieus. Via onder andere verbeterborden, scrum en LEAN zijn we continu bezig met het verbeteren van onze organisatie. Hier heeft iedere medewerker een eigen taak in. We bieden de ruimte en mogelijkheden om ervaring op te doen, te leren en jezelf te ontwikkelen. Er is volop ruimte om kansen, ideeën en mogelijkheden te zien en door te voeren. Werken bij WSD betekent dat je jouw talenten inzet en jezelf blijft ontwikkelen.

Als je werkt bij WSD is er geen dag hetzelfde. Met plezier en respect met elkaar werken is de basis. Sociaal doen en zijn. Werken bij WSD is samen werken, samen doen. Dit is altijd duidelijk aanwezig. We zijn een gedegen werkgever met ambitie. We geven vrijheid om zelf je werk in te delen. We hebben duidelijke organisatie-, afdelings- en persoonlijke doelstellingen.

Over onze arbeidsvoorwaarden

Naast die super uitdagende baan bij WSD zorgen we natuurlijk ook voor aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;

  • Een informele en open sfeer waarbij je kunt rekenen op behulpzame collega’s.

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met trainingen en opleidingen.

  • Een salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gemeenten

  • Een vrij besteedbaar keuzebudget van 16,25% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf waaraan je het budget besteedt; dit kan bijvoorbeeld zijn vakantiegeld, een 13e maand of extra verlof.

  • We gaan samen voor de beste prestaties. Daarom is onze intentie om met jou naar een vast contract toe te werken.

  • Als je functie het toelaat, dan is hybride werken een optie.


"We zijn een gedegen werkgever met ambitie. We geven vrijheid om zelf je werk in te delen. We hebben duidelijke organisatie-, afdelings- en persoonlijke doelstellingen."

En… Wil jij aan de slag bij WSD?

Wil jij een carrière bij WSD? Dan zijn er verschillende stappen die jij kunt nemen. Bezoek onze website om nog meer van WSD te weten te komen. Uiteraard vind je daar ook de openstaande vacatures. Kijk of jouw vacature hier tussen staat en solliciteer direct. Je kunt ook eens een kop koffie te drinken met onze recruiter. Zij weet alles over werken bij WSD, kan al je vragen beantwoorden en kijken welke functie het beste bij je zou passen. Maar ook voor stages en vrijwilligerswerk kun je bij WSD terecht. Er is heel veel mogelijk. Dus als jij wil werken bij WSD ontvangen we graag een sollicitatie of telefoontje voor een vrijblijvende afspraak.

De sollicitatieprocedure varieert per functie. Meestal zijn het 2 tot 3 gesprekken en een meeloopdag kan hier deel van uitmaken. Voor sommige functies, waaronder de managementrollen, zal er ook een assessment plaatsvinden. We houden graag de vaart erin, zodat je snel een beslissing kunt maken of jij bij WSD aan de slag gaat. Wacht niet langer. Check onze vacatures en kom werken bij WSD.

Auteur:


Marja Dirks

Marja Dirks

Corporate Recruiter

Bekijk volledig profiel

Reacties (0)

Laatste blogs

06 december 2023

De overheid probeert op verschillende manieren werkgevers te stimuleren om werknemers met een arbeidsbeperking een baan te bieden. En dat...

Loonkostensubsidie

06 december 2023

Werkgevers en de Nederlandse overheid willen zich samen inzetten om iedere Nederlandse inwoner onderdeel te laten zijn van de samenleving...

Participatiewet
Quotumwet
Werkgevers
Banenafspraak

28 november 2023

Hanneke Burger, manager personeel- en verzuimadministratie, schreef een blog over haar ervaringen in de eerste 100 dagen bij WSD.


Hanneke Burger

Hanneke Burger

Manager personeel- en verzuimadministratie