Professionals in mensenwerk
 
Laat de tekst voorlezen

Ik zoek mensen

WSD ontwikkelt en bemiddelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. Dit doen wij op dit moment voor ruim 2000 mensen in diverse functies en branches en voor meer dan 700 relaties. Deze werkplekken bevinden zich binnen de driehoek  Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, zowel bij reguliere, externe opdrachtgevers, als binnen onze eigen diensten. Groei, opleiding en ontwikkeling vormen samen één van de speerpunten van ons personeelsbeleid. 

Per individu kijken we wat onze medewerkers kunnen en willen. En hoe we dit samen het beste kunnen bereiken. Zo komt de een het best tot zijn recht op een beschutte afdeling (= beschermd binnen) en floreert de ander juist bij detachering. WSD biedt gevarieerd werk in verschillende werkvormen aan. Daardoor is de kans groot dat we voor iedereen de juiste werkplek vinden. 

WSD brengt mensen en werk bij elkaar

Heeft u (tijdelijk) versterking nodig of heeft u een tijdelijke klus die u wilt uitbesteden? Het kan alletwee. We kunnen u mensen aanbieden die in uw organisatie kunnen komen werken of u biedt werk aan dat bij één van de afdelingen binnen WSD of door WSD bij u op locatie verricht kan worden. U kunt daarbij denken aan productiewerkzaamheden zoals in, -om en verpakken, montage en assembleren.

Gemotiveerde arbeidskrachten met een bovengemiddelde inzet

Bij WSD werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die heel goed volwaardig werk kunnen verrichten. Opdrachtgevers roemen de motivatie van onze medewerkers. Het zijn mensen die het werk met veel aandacht, toewijding en plezier doen. En dat ziet u uiteraard terug in het eindresultaat.

Redenen om met WSD samen te werken:

  • gemotiveerde werknemers; uitstekende inzet, motivatie en loyaliteit.
  • financieel aantrekkelijk; marktconforme prijzen en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.
  • goede begeleiding; ervaren en uitstekend opgeleide consulenten en coaches.
  • heldere afspraken; afspraak = afspraak en we leggen alles netjes vast.
  • geen enkel risico voor u; WSD neemt het werkgeversrisico van u over.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers. Ze bevinden zich zowel in de profit als de non-profit sector. Van groothandel tot scholengemeenschap en van gemeente tot winkelketen. Zij bieden niet alleen binnen hun eigen bedrijf werkgelegenheid aan mensen met een beperking, maar besteden ook regelmatig werk uit aan WSD. Onze opdrachtgevers hebben één ding gemeen: ze zijn bereid om kwetsbare mensen een kans te bieden. Vanzelfsprekend dat maatschappelijk ondernemen ook bij hen hoog in het vaandel staat.
WSD werkt in opdracht van 11 gemeenten in Brabant. Wij voeren voor hen de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en de Wet werk en bijstand (Wwb) uit. Veel van de werknemers vinden een geschikte werkplek bij één van deze gemeenten. Bijvoorbeeld in de catering in een kantine van een gemeentehuis of in de groenvoorziening.